💪🥇WATCH: Jermell Charlo slipt Erickson Lubin met mogelijke KO van het jaar - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

BEKIJK: Bodybuilder Pavol Jablonicky 55 werkt nog steeds als een beest

Jermell Charlo WBC super weltergewicht kampioen heeft zijn titel behouden en is verhuisd naar een ongeslagen record van 30-0 met zijn recente knock-out van het jaar mededinger dan Erickson Lubin.

In een langverwachte wedstrijd tussen de twee zeer geprezen vechters, was het drama van korte duur aangezien Charlo Lubin afzwakte met een verwoestende enkele rechtse uppercut in de eerste ronde van hun zaterdagnachtgevecht voor het 154-pond lange kampioenschap van de WBC in Barclays Center in Brooklyn, NY.

Het was een snel einde aan wat volgens velen een meer methodische schaakpartij zou zijn tussen de strijders. De benen van Lubin keerden zich om naar gelei toen hij op het doek viel, ledematen in een staat van stijve schok door de kracht van het schot dat naar zijn onbeschermde kaak was geland. Zo hard was de klap dat het gevecht werd afgezwaaid door scheidsrechter Harvey Dock toen Lubin begon te kronkelen bij de zes tellen tellende streep.

Lubin stak $ 225.000 in voor zijn inspanningen, verzekerde zijn handlers dat hij in orde was, en bood geen excuses aan voor zijn verlies:

"Het gaat goed met mij

Ik ben perfect. Ik voel mij goed.

Hij betrapte me met een blind schot. Hij heeft het geland.

Ik had het gevoel dat als ik opstond ik kon blijven vechten, maar het is boksen. Het gebeurt.

Ik ben jong en heb genoeg ruzie over. Dit is slechts een kleine tegenvaller. Ik kom eerder dan later en hongeriger dan ooit terug. "

Jermell Charlo ontving $ 450.000 en kijkt nu naar IBF-kampioen Jarrett Hurd voor een verenigingswedstrijd.

"We gaan verenigen. De andere kampioenen willen met me vechten en ik neem ze allemaal, 'zei Charlo. "Geef me nog een titel. Ik wil Hurd. Hurd heeft net gewonnen. Geef me Hurd. "

Jermell Charlo brutaal K.O. Erickson Lubi

Bekijk bovenstaande video van Jermell Charlo's knock-out van Erickson Lubin hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Bekijk de video: 5 moordenaarsschouderoefeningen: beste bodybuilding schoudertraining. Fitness For Life 365

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: