💪🥇Vrouwelijke transformatie: Jamie Best Amazing Transformation - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Dana White: Jon Jones Het meest verspilde talent in alle sporten

Voor en na

Naam: Jamie Best
Hoogte: 5\’2
Gewicht: 114 pond tot 103lbs
Leeftijd: 23

Volg mij op Facebook voor tal van fitness-tips, motivatie, recepten en mijn vooruitgang – //www.facebook.com/JamieBestFitness
Volg mij op Instagram Zoeken – @ImJamieBest

Waarom veranderde je van lichaam?

Ik ben begonnen met trainen door hardlopen en push-ups doen, maar ik heb mijn dieet nooit echt veranderd. Ik heb een geweldige fitnessbasis opgebouwd maar ik heb fysiek nooit een verandering opgemerkt. Toen ik in 2008 naar het Police College ging, woog ik 51kg

In 2011 begon ik met Josef Rakich – Online personal trainer – www.josefrakichfitness.com. Hij ging 5-6 dagen per week naar de sportschool, dus ik begon ook mee te gaan. Ik heb enorm veel fitness dingen geleerd en ben echt gaan genieten van naar de sportschool gaan. Ik begon met het tillen van gewichten, wat het BESTE was wat ik ooit begon te doen.

Ik besloot dat ik me echt wilde gaan wijden aan de sportschool en wilde zien wat ik kon bereiken met wat hard werk en toewijding.
Ik zag een foto van mezelf in 2011 en vond het niet leuk wat ik zag, dus het heeft me echt geïnspireerd om een ​​verandering aan te brengen en te stoppen met het maken van excuses. Josef heeft me enorm geholpen door me advies te geven en me dagelijks te voeden met verschillende soorten vitaminen, etc. waarvan ik nog nooit had gehoord.

Hoe heb je je doelen bereikt?

Ik begon 5 dagen per week te trainen. In het begin als ik eerlijk ben maakte ik af en toe een excuus, maar ik zou zeker minstens 3 dagen per week trainen. Toen begon ik te concurreren in Bikini Competitions en ontmoette een aantal echt fantastische meiden die geweldige lichamen hadden, dus toen was de uitdaging aan en ik begon met mezelf te concurreren om steeds beter mijn wedstrijdresultaten te krijgen.

"Mijn levensstijl en perceptie zijn veranderd" Ik houd niet van het woord dieet … ik eet nog steeds het voedsel dat ik liefheb, maar met mate en om eerlijk te zijn, mijn smaakpapillen zijn nu compleet veranderd en ik geniet helemaal niet meer van of hunkert naar afhaalrestaurants.

Het voedsel waar ik nu niet meer zonder kan is – PROBEER met bevroren bessen! Ik heb er zin in. Ik heb ze elke dag soms zelfs twee keer per dag. Ik geloof niet in cheat-maaltijden die ik geloof in IIFYM (If It Fits Your Macros) (Eiwitten, koolhydraten, vetten) en eet het dan op.

Wat vond je het meest uitdagende aspect?

Het meest uitdagende aspect was de beslissing om te veranderen. Ik vermoed dat ik aanvankelijk ontkende omdat ik gewend was mijn lichaam elke dag te zien. Ik ben nog nooit ongelukkig geweest met mijn lichaam, maar nadat ik begon te trainen, ZOU IK NOOIT ZULLEN KIJKEN!

In het begin zocht ik naar dingen als chocolade en afhaalrestaurants, maar nu kan ik eigenlijk niets ergers bedenken dan een vette pizza of een gefrituurd stuk kip eten. Mijn smaakpapillen zijn ten goede veranderd. Het gaat er absoluut om je GEEST te trainen.

Plannen voor de toekomst?

Ik ben dol op wedstrijden. Ik heb vorige maand deelgenomen aan de Miss extreme bikiniliefvrouw van het jaar en was volledig gestoept om als eerste te plaatsen! Er waren zoveel andere fantastische meiden, dus het was een enorme prestatie voor mij. Ik heb in veel bikini-wedstrijden gestreden, waaronder het optimale fitnessmodel van de wedstrijd van 2013, waarbij ik de eer had om 10e van de 50 meisjes te plaatsen. Ik heb ook 1e plaats tweede in Miss Bikini november 2012 en wederom 1e plaats tweede en keuze heren in Miss Bikini januari 2013.

Ik ben momenteel aan het voorbereiden om deel te nemen aan mijn eerste NZIFBB-wedstrijd eind september.
Mijn levensstijl hoe het nu is, is naar mijn mening de BESTE die het ooit is geweest.

Enige motivatietips voor mensen die hun lichaam willen transformeren?

Het moeilijkste deel begint, Consistentie is de sleutel en de resultaten die je behaalt, blijven je leven lang bij. Het gaat er niet altijd om dat je de beste bent of als eerste komt in een wedstrijd, het gaat erom dat je consistent bent met iets dat voor jou werkt en datgene bereikt wat JOU gelukkig maakt.

Hoe zag het leven eruit na je transformatie?

Het leven is geweldig. Ik voel me beter; Ik heb meer zelfvertrouwen, ik ben gelukkiger en ik heb veel meer energie en motivatie. Ik ben ook meer dan ooit toegewijd om te blijven verbeteren omdat niemand perfect is en er altijd ruimte is om jezelf te verbeteren?

Ik heb veel geweldige supporters op mijn facebook fitnesspagina "Jamie Best Fitness" facebook.com/JamieBestFitness & veel geweldige Instagram-supporters. Josef Rakich (Online personal trainer / Love of my life) – www.josefrakichfitness.com is een geweldig vriendje en ondersteunt me 100 procent bij alles wat ik doe. Hij heeft me veel geleerd en daarvoor bedank ik hem. Ik luister absoluut niet naar "Bro Science" en ik ben er vast van overtuigd dat je moet luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Ik haat het om urenlang naar de sportschool op de loopband te gaan en te vertellen dat ze geen koolhydraten eten, maar geen gewicht verliezen. CARBS ZIJN NIET DE VIJAND. Ik eet koolhydraten in 3 van mijn 6 maaltijden en ik denk zeker dat dit de grootste fout is die veel meisjes maken, omdat ze door het eten van zulke kleine hoeveelheden hun metabolisme vernietigen.

Ik ben nu zoveel sterker dan ooit tevoren. Zowel mentaal als fysiek. Ik hurk zwaarder dan mijn lichaamsgewicht met bijna 15 kg. Ik til zwaarder dan ooit tevoren en ik hou ervan nieuwe doelen voor mezelf te stellen.

Hoe Jamie te bereiken:

Volg mij op Facebook voor veel fitnesstips, motivatie, recepten en mijn vorderingen – facebook.com/JamieBestFitness
Volg mij op Instagram Zoeken – @ImJamieBest

Bekijk de video: Julie en Julia

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: