💪🥇 De verbluffende 5-jarige transformatie van Jakub Matuska - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Exclusief FitnessVolt.com Interview met Daniel Smith

Voor en na

Naam: Jakub Matuska
Hoogte: 6\’2
Gewicht: Van 159 tot 242lbs
Leeftijd: 16 tot 21 jaar

Waarom veranderde je van lichaam?

Toen ik jong was, speelde ik veel sporten van: voetbal, floorball, snowboarden, zwemmen, judo en boksen maar deze sporten bevredigden mij niet. Ik was 16 jaar oud en ik wilde er leuk uitzien voor meisjes en sterker worden, dus op een dag besloot ik met mijn vriend naar de sportschool te gaan. Het was iets anders, dat pomp, het gevoel na de training. Vanaf dat eerste moment wist ik dat ik dat wilde doen. In de eerste maanden was het gewoon iets wat ik alleen deed in mijn vrije tijd. Nu is het een deel van mijn leven. Mijn passie. Mijn doel in het leven.

Hoe heb je je doelen bereikt?

De beginfasen waren erg moeilijk en ik heb veel fouten gemaakt. Ik ben begonnen met studeren en mezelf bij te leren door te lezen: veel boeken, artikelen op het internet, verschillende video's bekijken en informatie verzamelen van waar het ooit mogelijk was.

Wat vond je het meest uitdagende aspect?

Voor mij was er geen specifiek aspect dat ik als het meest uitdagend zou omschrijven, als je een droom hebt en als je echt iets wilt, dan is niets onmogelijk. Maar soms wil ik echt iets zoets eten, zoals chocolade, pizza enz., Dus misschien is dat het – junkfood.

Plannen voor de toekomst?

Ik zal deze fitness levensstijl zeker behouden. Ik wil naar Australië gaan om te studeren aan een speciale fitnessschool en mijn droom vervullen om een ​​beroemd trainer- en fitnessmodel te worden. Jonge mensen over de hele wereld motiveren om voor zichzelf te gaan werken en een beter en gelukkiger leven te leiden. Ik zal ook in oktober een nieuwe website openen waar je de beste online coachingprogramma's kunt vinden om je droomlichaam te bereiken. Ik zal opnemen: fitnessartikelen, dieetrecepten, forum, blog, gezonde tips, dagelijkse motivatie, etc. allemaal door mijzelf gemaakt.

Enige motivatietips voor mensen die hun lichaam willen transformeren?

Eet slim, train hard, slaap goed. Als u een beginner bent, raad ik u aan om de diensten van een trainer te gebruiken, dit zal u in het beginstadium zo goed helpen. Als je echt iets wilt, moet je ervoor gaan! Geloof te bereiken.

Hoe zag het leven eruit na je transformatie?

Mijn leven is in elk opzicht veranderd. Ik heb nu veel meer vrienden, mijn droombaan en een gelukkig leven. Deze fitness verandert niet alleen mijn lichaam, maar het verandert ook van gedachten. Ik denk positief, ik heb zin voor doel en ik weet dat als ik echt iets met heel mijn hart wil, er niets onmogelijk is. Het draait allemaal om de mind set.

Laatste woorden?

Fitness gaat niet alleen over naar de sportschool gaan, het is onze levensstijl. Onze passie. Onze zwakte. Je moet groot dromen en alles kan gebeuren. Als je me op weg naar de droom wilt volgen en contact met me wilt houden, zorg dan dat je mijn website controleert die binnenkort wordt geopend en mijn Facebook waar je geweldige inhoud kunt vinden.

www.jakubmatuska.com
www.facebook.com/matuska.jakub.official

Bekijk de video: Big Ramy gast poseren bij IFBB Pittsburgh Pro 2018. Fitness Volt

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: