💪🥇 Exclusief interview met top fitnessmodel David Joseph Slack - Fitness Angela Salvagno en fitnessnieuws

Fat Loss: Fat Loss Feiten 4

HOE KREEG JE MET FITNESS / BODYBUILDING?

Toen ik 20 was wilde ik wat spieren opdoen om me te helpen rugby te spelen, maar ik raakte snel verslaafd aan de sportschool en na een jaar training had ik het rugby gegeven en mijn eerste natuurlijke bodybuildingshow ingegaan en werd ik 3e in mijn categorie. Naarmate ik meer ervaring opdeed, realiseerde ik me dat ik geen bodybuilder wilde zijn, waarbij ik massa wilde toevoegen en vervolgens wedstrijden moest knippen. Ik wilde het hele jaar in uitstekende conditie zijn en een atletisch uiterlijk hebben, omdat ik veel buiten geniet. activiteiten zoals bergbeklimmen en sprinttraining, zodat een meer atletische vorm past bij mijn levensstijl.

WAT MOTIVEERT U, WAAR GAAT UW MOTIVATIE VANDAAG?

Mijn vader stelde me voor om op jonge leeftijd te sporten door me naar de karate- en atletiektraining te sturen, zodat ik altijd die competitieve aard en honger naar zelfverbetering had.
Het hebben van een doel is een must voor mij omdat het me gefocust houdt en een van mijn doelen op dit moment is om opgemerkt te worden als een fitnessmodel, zodat ik andere mensen kan inspireren om in vorm te komen en hun leven ten goede te veranderen. Ik krijg veel voldoening te weten dat iv iemand anders ten goede heeft doen veranderen.
 

WAT IS UW TYPISCHE TRAINING ZOALS DAT?

Ik heb heel veel verschillende trainingen geprobeerd sinds ik met trainen begon en ik verander nog steeds dingen die ik tegenwoordig vaak doe om mijn spieren te gissen en het plezierig te houden. De beste trainingsstijl die ik tegenkwam was echter die van de Heavy Duty-training van Mike Mentzer. Dit houdt in dat je je concentreert op zeer strikte en intense sets met minder sets en herhalingen per sessie en een optimale hoeveelheid rust tussen workouts mogelijk maakt voor volledig herstel en het voorkomen van overtraining.

 

WAT IS UW TYPISCHE DIEET ALS?

Ik eet een caloriegestuurd dieet zodat ik eventuele gokwerkjes wegneem en dit maakt het makkelijker om mijn doel te bereiken. Ik traint voor onderhoudscalorieën en eet dan in een klein tekort zodat ik vet verbranden terwijl ik spieren behoud. Dieet is het belangrijkste aspect bij het bereiken van een geweldige lichaamsbouw, dus het heeft geen zin om te raden of gewoon te eten wat jij denkt dat goed is.

WELKE FOUTEN WAS JE DOEN ALS JE VOOR DE EERSTE BEGINT?

Toen ik net begon wilde ik gewoon zo groot en sterk mogelijk zijn, dus ik ging vaak gewoon voor de zware gewichten en mijn trainingen zouden lijden omdat mijn vorm verschrikkelijk was. Een andere fout die ik maakte was overtraining, ik hield van de sportschool, dus ik dacht dat meer beter was. Dit was verkeerd en nam me verder weg van mijn doel. De beste les die geleerd is, is dat meer niet beter is als het gaat om de sportschool, beter is beter! Zoals in meer productieve trainingen met een betere vorm en meer intensiteit.

WAT IS JOUW FAVORIETE OGENBLIK ZOVEILIG IN FITNESS?

Opstappen op het podium binnen een jaar van training en meedoen aan mijn eerste bodybuilding-show was een enorme prestatie voor mij. Maar mijn beste moment is het behalen van de finale 12 voor de finale van het Men's Health cover model vorig jaar. Zoals ik al eerder zei, is het inspireren van anderen een groot doel van mij en het feit dat ik in een van de grootste fitnessbladen zit, heeft mij echt doen beseffen dat ik mijn doel kan bereiken en heeft me er nog meer gemotiveerd voor gemaakt.

HOE LANG GEVEN JULLIE IN DE GYMIJN TIJDENS EEN TYPISCHE TRAINING?

Een typische workout voor mij is ongeveer 45 minuten. Ik houd het heel intens met beperkte rust en een zeer strikte vorm om mijn spieren meer tijd te geven onder spanning elke rep.
Ik train 3 dagen per week om een ​​betere hersteltijd tussen trainingen mogelijk te maken en overtraining te voorkomen.
Maandag – Rug, vallen, biceps.
Woensdag- Benen, abs
Vrijdag – Borst, schouders, triceps.

FUN QUICK QUESTIONS VOOR ONZE LEZERS

Favoriete boek / tijdschrift? De filosofie van Mike Mentzer
Lievelingseten? Zoete aardappel en zalm. Maar Indiaas eten is mijn favoriete traktatie maaltijd.
Favoriete tv-programma's? Fonejacker en Dexter
Favoriete film? Pulp Fiction
Favoriete band / artiest? Bob Marley
Favoriete sportteams? Liverpool FC en Wigan Warriors
Beroemde mensen die je inspireren? Usain Bolt, Greg Plitt, Mike Tyson
Favoriete quote? Blijf hongerig

HOE BEREIK JE DAVID JOSEPH SLACK:

Facebook fitnesspagina-

//www.facebook.com/DavidJosephSlackFitnessModel?ref=hl

Bekijk de video: Militaire voeding: verlies 10 pond in 3 dagen

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: