💪🥇NGA Pro Jason Kaiman Interview Deel 2 - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Jay Cutler's 10 gouden regels van nooit eindigende groei

Welkom terug bij deel 2 van het interview met Jason Kaiman. Ik vroeg Jason om uit te wijden over zijn trainingsstijl om ons enig inzicht te geven in hoe iemand het soort lichaam kan bereiken dat Jason heeft. Zijn toewijding aan hard werken en liefde voor de sport zijn ook belangrijke ingrediënten voor zijn fysieke pakket. Laten we eens kijken wat Jason doet om zijn lichaam te laten groeien en reageren.

JK Als een Natural Pro Bodybuilder zou ik willen zeggen dat ik geen beste lichaamsdeel heb, omdat symmetrie zo belangrijk is. Wat betreft wat voor mij opvalt, is het mijn rug. Ik train elk lichaamsdeel op dezelfde manier, afhankelijk van de training die ik aan het doen ben. 10 sets, 5 sets, 6 herhalingen tot 25 herhalingen – Ik verander het aantal sets en reps voor elk lichaamsdeel binnen dezelfde workout. Dat betekent dat van oefening tot oefening mijn sets en herhalingen veranderen, ik doe niet een constante vier sets voor bijvoorbeeld 10 herhalingen. Ook mijn trainingen veranderen elke vier weken en ik ben constant bezig met het uitdagen van de spier.

Een geweldige workout is het 6, 12, 25 programma. Als ik bijvoorbeeld terug zou doen, zou ik zes geprononceerde grijpkinnen doen, met een excentrische telling van vier. Verplaats dan onmiddellijk naar 12 herhalingen van dumbell-rijen, gevolgd door 25 herhalingen van truien. Ik rust vervolgens twee minuten uit en herhaal nog vier keer. Ik doe deze training ongeveer elke vier maanden gedurende drie weken, en het is een moordenaar. Ik doe het voor mijn hele lichaam gedurende die drie weken; borst, rug, armen, benen, schouders, kuiten en buikspieren.

Een geweldige schoktraining om te doen zoals eens in de zes maanden is de 10-trainingen. Bijvoorbeeld voor benen: squats, front squats, box squats, leg curls, straight-leg deadliften, lunges, leg press, split squats, staande been curls en walking lunges. Ik doe elke oefening voor 10 herhalingen, en ga meteen door naar de volgende oefening. Eén set bestaat uit 10 oefeningen voor elk 10 herhalingen, rust twee minuten en doe nog twee keer. Je zult niet vier of vijf dagen lopen!

Happy Lifting!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: