💪🥇FitnessVolt.com spreekt met mooie IFBB Pro Laura Renee Calderon - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Kan Beta-Alanine meer spieren opbouwen?

Statistieken

Naam: Laura Renee Calderon
Leeftijd: 24
Hoogte: 5\’7″
Gewicht: 125 lbs
Stijl: Model

Hoe ben je begonnen met fitness / bodybuilding?

Ik begon echt serieus te worden met training toen ik 21 was, ik bereidde me voor op Phoenix Fashion Week om in een show te lopen en mijn trainer stelde voor dat ik een bikini-wedstrijd zou proberen. In het begin was ik terughoudend, maar ik ging door en deed het en plaatste het! Dus vanaf dat moment was ik verslaafd!

Waar komt je motivatie vandaan? Hoe blijf je gemotiveerd?

Mijn motivatie komt zeker van mensen, vooral vrouwen. Ik kijk omhoog naar veel vrouwen in de fitnessbranche en wanneer een andere vrouw me vertelt dat ze naar me opkijken, wil ik echt dat ik harder wil werken en een nog betere atleet wil worden. Ik heb mijn tijd waarin ik mijn motivatie verlies, en dat is goed! Iedereen zal zo nu en dan wat wind verliezen. Ik begrijp waarom ik me ongemotiveerd voel en ik dwing mezelf om daar weg te gaan en het gewoon te doen! Niemand heeft ooit spijt van een goede workout, soms moet je jezelf alleen maar pushen in elk aspect van het leven.

Hoe ziet jouw typische workout eruit?

Ik doe ongeveer 45 minuten – 1 uur cardio, 6 dagen per week. Dan til ik 5 keer per week 2 tot 3 lichaamsdelen op, mijn til sessies duren ongeveer 1 uur. Wanneer ik til, focus ik me voornamelijk op zwaar tillen met lage herhalingen.

Hoe ziet jouw typische dieet eruit?

Zeer lean! Ik eet een uitgebalanceerd dieet van eiwitten, koolhydraten, groenten en vetten. Het verandert echt van dag tot dag, afhankelijk van hoe ik me voel en wat mijn activiteitsniveau is. Ik hou van Orange Roughy, zalm en biefstuk voor eiwitten. Mijn favoriete koolhydraat is zoete aardappel en ik hou van amandelen voor vetten.

Wat is je meest trotse prestatie tot nu toe?

Het winnen van mijn Ifbb Pro-kaart is absoluut mijn meest trotse moment. Het is zo'n eer en een gedenkwaardig gevoel. Ik heb zo hard gewerkt en werd beloond voor dat harde werk. Als ik terugdenk aan dat moment, kan ik niet anders dan glimlachen.

Als je drie oefeningen moest kiezen, wat zouden ze dan zijn en waarom?

Squats !! Ze zullen je buit letterlijk veranderen !!
Lunges- Het voegt een mooie vorm toe aan je quads en dijen.
Schouder druk- ik vind dat mooie schouders van een vrouw heel sexy en atletisch uitzien, en mooie schouders maakt je taille ook kleiner.

Hoe lang breng je door in de sportschool tijdens een typische training?

Ik besteed een uur en 45 minuten. Ik hou ervan in en eruit te komen.

Wat zijn je favoriete maaltijden voor en na de training?

Ik hou ervan haver te hebben minstens 2 uur voordat ik til … maakt me sterker, ik weet zeker dat het gewoon in mijn hoofd zit. Post is mijn favoriete maaltijd. Ik heb 4 oz kip, 1c spinazie en 1/2 yam. Bijna elke maaltijd is geweldig na de training.

Wat is je favoriete motiverende citaat?

"Sleutel tot succes? Verander de status-quo. Verhoog uw normen "

Heb je onderweg of tegen wegversperringen of obstakels moeten zijn en, zo ja, hoe heb je ze overwonnen?

Ja! Veel obstakels van familieproblemen tot persoonlijke problemen. Ik heb ze overwonnen met gebed en familie / vrienden. De eerste stap naar alles is dat je in jezelf moet geloven … dan zal de rest volgen.

Leuke snelle vragen voor onze lezers:

Favoriete kleur? Turkoois
Favoriete eten? Zalm
Favoriete televisie show? Ik kijk niet te veel tv, maar als ik het meestal het E-kanaal doe
Favoriete film? anchorman
Favoriete band / artiest? ASAP Rocky nu?
Heb jij huisdieren? Nee

Laatste woorden?

Ik waardeer echt ieders steun en vriendelijkheid. Ik hou van wat ik doe en hopelijk kan ik anderen bereiken en inspireren!

Hoe bereik je Laura Renee Calderon

Facebook-fanpagina: //www.facebook.com/Lauritareneecalderon?ref=hl
//instagram.com/laurareneecalderon/

Bekijk de video: Gebruik van Bietensap met Beta Alanine doorbraak in duursport sportvoeding

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: