💪🥇Vergeet geen zware dagen - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Lee Priest heeft twee nachten in nood door hartfalen doorgebracht

Today's Sunday Quickie is een kleine truc die ik gebruik om vooruitgang te blijven boeken met betrekking tot vetverlies en spiergroei, en om te evalueren hoe ik op een meetbare manier vooruit ga …

Er zijn de laatste tijd veel berichten over de voordelen van sprinten in combinatie met matig gewogen circuits om vetverlies te versnellen en de eiwitsynthese te verbeteren, nu ga ik mezelf volledig tegenspreken en zeggen het is tijd om wat zwaargewichten op te tillen. Staat u mij toe om te kwalificeren wat een volledige verandering in de filosofie lijkt te zijn. In geen geval stel ik voor dat je de benadering verlaat waar je aan toe bent. De kans is groot dat je grote vooruitgang boekt en ik raad je ten sterkste aan om de cursus te volgen, maar met een kleine aanpassing.

Als je bent zoals ik, scheur je door je sets en sprint je als een gek, zweetende emmers en het ziet eruit alsof je soms helemaal niet op je verstand bent. Je intensiteit en focus zijn hoog en je werpt vet af en tegelijkertijd bouw je de spierdichtheid op. Wanneer u dit soort resultaten krijgt, waarom zou u dan wijzigingen aanbrengen?

Om de voortgang in dit geweldige tempo voort te zetten, is dit deze toevoeging die ik ga voorstellen. Elke vijf of zes trainingssessies, til zwaar. Doe nog steeds je sprints, want ook zij zijn geweldig voor het stimuleren van je productie van testosteron, maar gaan oldschool met je liften.

Hier is een voorbeeld dat ik afgelopen week heb gedaan voor slechts één sessie, de andere vijf sessies waren van het circuit en de sprintvariëteit. Ik hurkte, was doodgeschoten, kracht schoongemaakt, hellingsgedrukt en deed kin-ups, alles is het 6-8 rep bereik, met uitzondering van de kinnen die ik als laatste deed en elke set mislukte. Alle liften waren groot, de gewichten in dat typische zware bouwbereik en ongeveer vijf sets van elk. Waarom deed ik dit? Om de testosteronproductie natuurlijk te stimuleren.

Na weken van gematigde gewichten voor circuits en sprinten, wil ik graag één zware dag per week opnieuw introduceren om ervoor te zorgen dat mijn kracht hoog blijft en mijn hormoonspiegels ook. Het goede nieuws is dat ik het minstens net zo goed kon doen in al mijn liften, wat betekent dat ondanks dat de focus is veranderd en het lichaamsvetgehalte daalt, mijn spier is gebleven en hun kracht heeft behouden. Dit is een zeer reëel teken van vooruitgang.

Geef deze methode een kans en voeg deze toe aan je huidige programma. Een zware en eenvoudige dag ongeveer eenmaal per week is soms precies wat je lichaam moet onthouden dat het nog steeds net zo sterk is als altijd, ook al heeft het minder vet. Laat me weten of deze truc voor jou werkt,

Happy Lifting!

Bekijk de video: BPV 0003 Identificatie van ware aanbidding, deel 2: heeft Jehovah altijd een organisatie gehad?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: