💪🥇 Lichtere kant: het is een kwestie van keuze - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Lichtere kant: de voor- en nadelen van een thuiswerk

"Je kunt dit op elk moment stoppen als je weet? Het hoeft niet voor altijd te zijn. "Ik weet echt niet hoe mijn trainer Eli precies het juiste moment weet om mijn toewijding uit te dagen, maar hij is het altijd perfect.

Soms ben ik bang dat hij paranormaal begaafd is. Ik hoop echt dat dit niet het geval is. Sommige dingen die ik over hem heb bedacht als hij de gewichtspen naar steeds uitdagender niveaus laat vallen, zijn minder dan vriendelijk.

Of hij bovennatuurlijke krachten heeft of niet, hij lijkt precies te weten wanneer ik me zwak voel. Misschien kan hij het in mijn ogen zien. Ik ben een beetje een open boek. Of misschien is het die paranormale kracht van hem.

Misschien was ik de avond ervoor met vrienden uit geweest en bestelden ze allemaal pasta of risotto, nadat ze de mand met brood en romige, gezouten boter hadden opgegeten. Misschien stroomde er veel wijn rond de tafel. Misschien bestelden sommigen zelfs een dessert en misschien had ik misschien een beetje medelijden met mezelf.

Eli lijkt instinctief te weten dat het hardop uitspreken van wat ik heb gedacht me zal dwingen om uit mijn funk te komen en te accepteren wat ik echt wil. Ik wil deze levensstijl van fitness en kracht voor altijd. Hij herinnert me behoorlijk slim door me te dwingen de woorden van verzet tegen zijn veronderstelde ontsnappingsluik uit te spreken.

"Ik stop niet met Eli! Ernstig! Ik wil dit … en alles wat van me wordt verlangd om het te hebben. "Ik antwoord nadrukkelijk en duw visioenen weg die ik diezelfde ochtend had gehad van Eggs Benedict. Havermout en eiwitten zijn verrassend bevredigend, herinner ik mezelf.

Wat hij echt tegen me zegt, is dat ik ervoor kies om in de sportschool te zijn. Ik kies ervoor om fit en gezond te zijn. Ik kies ervoor de zwaartekracht te trotseren. Ik kies ervoor om zo hard, zo niet harder te blijven werken dan ik in de twintig deed. Heel eenvoudig, ik kies. Dat zijn zeer krachtige woorden wanneer ze met overtuiging worden gesproken.

Er zijn veel aspecten van ons leven waar we simpelweg geen keus over hebben. Misschien zou ik het liefst heel petite of Amazonian van hoogte zijn in plaats van een verschrikkelijk saaie en gemiddelde 5'7 ". Ik zou op sommige dagen graag de keuze willen hebben om de klassiek vrouwelijke huidskleur te kennen die bekend staat als perziken en room in plaats van de iets minder delicate olijfolie waarmee ik werd geboren. Zou het niet mooi zijn als we op elk moment in ons leven zouden kunnen kiezen om simpelweg de overstap naar artistieke vaardigheden in te schakelen en plotseling meesterwerken op het niveau van Picasso, Rothko en Warhol op te starten?

Misschien hebben we in sommige delen van ons leven geen keuze, maar we hebben bijna altijd de keuze van fitness. Zelfs als we beperkt zijn vanwege een blessure of een ongeluk, kunnen we altijd een manier kiezen om ons niveau van fitheid en gezondheid te verbeteren.

Ik probeer de stem van mijn trainer in mijn hoofd te horen wanneer ik een moment van zwakte onder ogen zie, en me eraan herinner dat het altijd mijn keuze is … en ik heb geen geluk dat ik het heb. En dan herinner ik mezelf eraan dat de kans dat hij paranormaal begaafd is, eigenlijk vrij klein is. Dankbaar!

En nu vraag ik je om een ​​kijkje te nemen naar een deel van mijn andere werk op www.staciacarlton.com

Happy Lifting!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: