💪🥇Goed nieuws: Lee Priest vrijgelaten uit ziekenhuis, teruggeschrokken door 'ziek vanwege steroïden' - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Mark Hunt gaat ballistisch naar Dana White na verwijdering van UFC Fight Night 121

Bodybuilding-legende Lee Priest is na 9 dagen vrijgelaten uit het ziekenhuis.

Lee werd in het ziekenhuis opgenomen vanwege endocarditis, wat een infectie is in de binnenwand van het hart.

In een recente post op zijn officiële Instagram bedankte Lee al zijn fans voor alle steun die hij kreeg tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis.

Eindelijk uit het ziekenhuis een grote dank voor alle welwillendheid en gebeden van familie vrienden en fans enz. 9 dagen achter slot en grendel voelen en experimenteren Ik ben langzaam aan het herstellen 👍 alleen ik kon alle Drs en hoofd van de ziekte in de war brengen controle. Ik dacht dat het zou kunnen dat ik erachter kwam dat ik niet van deze planeet ben.

In een andere post reageert Lee Priest op Iedereen die zegt dat hij is overleden of dat hij ziek is door steroïden:

Ik ben levend en gezond. Ik ben ook een professionele bodybuilder. Een beroep staat bekend om het gebruik van steroïden en waarbij velen sterven op zoek naar hun dromen.

En waarom train ik nog steeds elke dag hard …? Velen willen de waarheid niet geloven. Velen willen geloven dat het allemaal om steroïden gaat en niet om jaren en jaren van hard trainen, dieet en vastberadenheid. Ik kan ze niet van gedachten doen veranderen. Maar ik kan iedereen vertellen wie professionals wil worden, wat veel meer kost dan een "vol magische" spuit om een ​​bodybuilder te worden.

Helaas, ik weet zeker dat ze het niet willen horen, geloven of begrijpen. Ik heb dit onderwerp zo vaak aangeraakt dat ik hem zat ben. Ik ben eerlijker dan iemand anders geweest. Mij ​​is honderden keren gevraagd waarom ik het hier zo open over heb en ik geef ze altijd hetzelfde antwoord. Het is omdat de waarheid gemakkelijker te onthouden is en veel jonge mensen kan helpen voordat ze een grote fout maken.

Steroïden zijn geen mirakel-snelkoppeling voor iemand om een ​​top bodybuilder te zijn of roem te overwinnen. Ze zijn een eenvoudige hulp. Steroïden kunnen een gewone natuurkundige niet de lichaamsbouw van een kampioen maken. Hij kan geen spiermassa voor je ontwikkelen en zal nooit je paspoort zijn voor de pro-kaart. Als je denkt dat steroïden je Heilige Graal zijn, spijt het me heel erg. Je zult nooit een succesvol leven leiden, zelfs niet met je pro-kaart.
Om te slagen in het leven, moet je eerst in jezelf geloven en je geloof niet laten draaien om pillen en injecties.

Op, ik wist nog steeds niet dat ik een professional wilde worden, ik had zelfs geen idee dat er zo'n classificatie was. Het enige dat hij wist was dat hij iets had gevonden waar hij echt van hield: training. Ik hield van het gevoel mijn lichaam te dwingen tot waar ik me nooit had kunnen voorstellen dat het mogelijk zou zijn. Ik hield van de manier waarop ik begon te kijken en ik vond dit erg leuk om me een doel te geven.

Dat gevoel is nooit weggeweest, het maakte niet uit hoeveel competenties er waren of hoe vaak hij de eerste plaats niet had. Er waren tijden dat ik wist dat ik het verdiende te hebben gewonnen en in anderen, toen ik won, zou mijn passie voor bodybuilding nooit zijn geweest. Mijn nieuwsgierigheid naar mijn lichaam en hoe ik het kon veranderen, ging nooit weg.

Wat ik in die tijd nooit overkwam, toen ik verloor of wanneer mannen veel groter waren dan ik, waren de eerste plaats, was dat ik meer steroïden moest gebruiken. Ik had nooit gedacht dat ik meer moest gebruiken om te winnen, om sterker te zijn dan hen of om beter te presteren op het podium.

Ondanks hoe goed je me op het podium zag op de dag van de competitie, ging het niet alleen om mij. Ik deed alles wat ik moest doen, niets kon veranderen.
De beslissing of ik goed genoeg was voor de titel, was afhankelijk van anderen. Daarom maakte het hem uiteindelijk niet uit hoeveel hij had gebruikt. Dus waarom zou ik het ingewikkelder maken met meer dan dat ik me op mijn gemak voelde …?

Ik ga nooit iets begrijpen dat ik niet echt ben. Ik heb mezelf nooit gezien en wilde iets zien dat er niet was.

Vele malen jongens en zelfs volwassenen die denken dat ze het potentieel hebben om professionals te worden, maar ze beseffen niet dat ze genetisch gezien niet over de nodige kwaliteiten beschikken en vanwege die teleurstelling gebruiken ze grote hoeveelheden steroïden, ervan overtuigd dat de licentiepro is " a De hoekschop "als zij het" regime "correct maken van de inhoud.

Ik ben erg gefrustreerd om te weten hoeveel mensen denken dat dit allemaal over drugs gaat en de obsessieve gesprekken die ze hebben over steroïden. Ik denk dat dit nooit zal veranderen. Het internet heeft de schepping van de magische krachten van supplementen en steroïden vergemakkelijkt. De media hebben laten geloven dat alle topsporters zo goed zijn dankzij het gebruik van steroïden.

Je praat niet meer over buitengewoon talent. Blijkbaar is het enige talent dat tegenwoordig nodig is om te weten hoe een spuit te manipuleren. Met het juiste medicijn kan iedereen een superatleet zijn, wat een vuilnis …!

Omdat ik nooit die mentaliteit heb kunnen veranderen, vraag je jezelf af: "Ben je bereid te sterven voor bodybuilding …?". Ik ben er nooit geweest en zal dat ook niet zijn.

Als je bent geboren om hier goed in te zijn, heb je geen medicijnen nodig om resultaten te zien.

En zo niet, dan zal geen enkele hoeveelheid steroïden die verandering veroorzaken.

-Lie Priester

Eerder dit jaar moest Lee Priest een operatie ondergaan voor zenuwbeschadiging waardoor hij zijn bodybuildingtraining vrijwel volledig stopte. Het was een triest nieuws voor de fans, want Priester was vaak een stem van eerlijkheid en motivatie buiten de IFBB, Priester praat vaak openlijk over het gebruik van anabole steroïden, SARMs en andere drugs.

FitnessVolt.com gedachten en gebeden zijn met Lee Priest, we sturen onze wensen naar een snel volledig herstel!

Bekijk de video: Ozzy Man Reviews: McGregor vs Mayweather

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: