💪🥇Mijn manier: ik ben een bodybuilder - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

My Way: In Life and Lifting – Control The Negative, Deel 1

Ik moet toegeven dat ik voor de eerste keer sinds ik begon met schrijven voor FitnessVolt.com, deze week mijn zestiende artikel was, ik worstelde om een ​​onderwerp te vinden waar ik over wilde schrijven. Ik heb een vrij lange lijst met ideeën om over te praten, maar ik voelde er gewoon geen van. Elke keer als ik denk aan een idee waarvan ik denk dat het misschien een goed idee is voor een artikel of een blog, bewaar ik het op mijn telefoon, zodat ik het niet vergeet. Mijn geest draait zich constant om en als ik ze niet meteen schrijf, hebben ze de neiging om voor altijd weg te gaan. Op dit moment, zoals het er nu uitziet, heb ik 20 mogelijke onderwerpen om op te schrijven. Het is gewoon dat om een ​​of andere reden geen van hen deze week tegen me sprak.

Mijn artikelen worden elke vrijdagochtend gepost en hoewel er een bewegingsruimte is, geef ik mezelf een eigen deadline om het in te laten vóór woensdagavond voordat ik naar bed ga. Ik kan sowieso niet aan ze werken op het werk, dus het is eigenlijk de deadline. Terwijl ik dit schrijf is het dinsdagavond en ik heb woensdagavond basketbal. Het is het begin van de play-offs (PLAYOFFS? In mijn beste Jim Mora-stem.) Dus ik weet dat ik het echt nodig heb om het meeste of alle gedaan te krijgen vanavond.

Daarom ben ik zo blij dat ik vandaag een oud bericht van Matt heb gelezen. Ik speurde door de archieven zoals ik vaak doe en lees dingen op die ik heb gemist voordat ik deze geweldige site ontdekte en ik kwam een ​​artikel tegen getiteld Getting Lean Means Let op detail. Het leidde tot iets persoonlijks voor mij, wat ook leidde tot het idee voor dit artikel. Met name deze lijn bracht me aan het denken: "Ik weet het, geript worden" heeft slechts betrekking op een heel klein deel van degenen die betrokken zijn bij fitness. Het zijn meestal bodybuilders en fitness-concurrenten. Deze mensen zijn hard-wired (of zo lijkt het) om te worden opgesloten in de specifieke kenmerken van hun dieet. "

Het deed me beseffen dat het tijd is om het feit te erkennen dat ik zonder enige vraag in mijn gedachten een bodybuilder ben. Sommigen van jullie die mij goed kennen, denken waarschijnlijk "duh" maar serieus heb ik om wat voor reden dan ook nooit echt het bezit ervan gehad. Ik heb mezelf altijd als een fitnessfanaat beschouwd.

Het is niet dat ik me schaam als een bodybuilder op wat voor manier dan ook, ik ben er best wel trots op. Het is alleen dat ik denk dat als ik denk aan bodybuilders, ik denk aan jongens als de indrukwekkende JC, die het podium betraden en wow met hun super magere en gespierde lichamen veel beter dan de mijne. Ik dacht vaak dat ik "als" een bodybuilder was, maar nooit echt dacht dat ik er één ben. Misschien heb ik nooit gedacht dat ik er goed genoeg in was om als een bodybuilder te worden beschouwd. Eigenlijk dacht ik alleen aan bodybuilders als de monsters die je zou zien die armen hebben die zo groot zijn als mijn dijen (ik ben letterlijk). Dat was natuurlijk al lang voordat ik zo serieus werd over fitness.

Voor mij denk ik dat ik mezelf niet zag als een bodybuilder omdat ik het alleen recreatief doe. Ik heb geen plannen om ooit het podium op te gaan. Ik zeg op dit punt omdat ik nooit iets zou uitsluiten en wie weet wat de toekomst zou brengen. Het is gewoon iets dat ik doe voor de lol en voor de gezondheidsvoordelen. Ik doe het niet om betaald te worden of als een onderdeel van een baan of enige vorm van competitie. Ik doe het omdat ik het niet alleen leuk vind om te doen, maar ik hou ook van de voordelen die het me brengt voor mijn fysieke en mentale gezondheid. Ja, ik doe het om er goed uit te zien, maar zoals ik in het verleden heb besproken gaat het over zoveel meer dan alleen naar mij kijken, maar dat is een heel ander onderwerp samen.

Bijna alles wat ik doe is zo slank mogelijk te zijn met een goede spiermassa en definitie. Ik geef om elke spier in mijn lichaam en ik haat alle achterblijvende delen (ik heb het over jou, jij koppige kalveren!). Ik geef er niet om hoeveel we (meer) kunnen tillen, omdat ik me meer zorgen maak over wat Ik moet doen voor hypertrofie. Ik heb er geen probleem meer mee opgescheept te worden door anderen. Ik wil gewoon doen wat nodig is om spieren te krijgen, terwijl ik mager blijf. Eigenlijk is het een beetje grappig. Oorspronkelijk, toen ik begon met tillen, dacht ik dat een van de belangrijkste voordelen van tillen zou zijn om mij te helpen met mijn sport, wat het zeker voor de goede orde deed. Nu heb ik vaak het gevoel dat mijn sport mijn manier van tillen hindert.

Vooral sinds kort is mijn dieet zwaar gedialineerd. Tot het punt waarop ik alles wat ik eet minutieus plan en calorieën en macro's meet en alles doe wat ik kan om specifieke nummers te raken. Tweemaal per week maaltijden klaarmaken dus ik heb alles voorbewerkt en ik weet wat ik eet. Als we uitgaan, scant ik zorgvuldig de menu's en zoek ik alle voedingsinformatie op om er zeker van te zijn dat ik een slimme keuze maak. Als we naar een feest gaan, neem ik mijn eigen maaltijd mee, dus ik eet ook niet iets wat ik niet moet of helemaal niet eet omdat er niets te eten is dat past bij mijn specifieke dieet.

Ik let op wat ik eet en wanneer ik het eet en veel tijd besteed aan het zorgen dat alles perfect is. Dit is ook waarom ik resultaten begin te zien zoals nooit tevoren. Mijn lichaam was gewend geraakt aan wat ik aan het doen was. Het heeft lang gewerkt, maar het is ten slotte stilgevallen. Ik werkte nog steeds hard, maar ik was niet bezig met verbeteringen en ik wil altijd verbeteren.

Ik begin op tijd naar bed te gaan omdat ik weet dat een goede nachtrust erg belangrijk is voor het herstellen en opbouwen van spieren. Ik kan doorgaan over alle manieren waarop goed slapen belangrijk is, maar nu niet, misschien nog een keer. Het punt is dat het geweldig is om in slaap te vallen om je meer wakker te voelen, ik doe echt mijn best om meer slaap te krijgen voor mijn resultaten en natuurlijk ook voor mijn algehele gezondheid.

Heffen en eten en alles wat met bodybuilding samenkomt, is constant in mijn gedachten. Ik lees er altijd over en probeer nieuwe manieren te vinden om verbeteringen aan te brengen. Ik word zo opgewonden als ik nieuwe dingen leer die ik het niet eens kan uitleggen.Sommige mensen bekijken dat ze dingen doen die misschien niet de beste manier zijn om dingen te doen als een spelbreker en raken gefrustreerd omdat ze het niet goed deden. Wanneer ik nieuwe dingen leer, ben ik heel blij omdat ik nu meer hulpmiddelen heb voor beter succes! Alles dat me meer kennis geeft en me kan helpen om betere resultaten te behalen, klinkt me zeker als een goede zaak.

Ik doe het ook omdat ik de uitdaging leuk vind. Het toevoegen van droge spiermassa en het laag houden van lichaamsvet is geen eenvoudige taak. Als je je biceps een halve centimeter omhoog wilt brengen, je borst wilt verdikken of iets wilt zeggen dat op zijn minst op kalveren lijkt, moet je er echt voor werken. In feite is werken daarvoor zelfs niet voldoende. Je moet er slim over zijn. Bodybuilding is echt net zo mentaal als fysiek, en ik hou er echt van. Ik zal je vertellen dat het zeker geweldig voelt als je je kont uitwerkt en je doelen bereikt. Zodra ik een doel heb bereikt, is het tijd om een ​​nieuw doel te beginnen!

Nou, zoals je kunt zien, lijkt bijna alles wat ik doe in het leven te draaien om een ​​levensstijl van spieropbouw en slank blijven. Als dat geen bodybuilder is, weet ik niet wat het is. Ik krijg heel veel opmerkingen over mijn levensstijl, sommige grappig, sommige worden genomen met een korrel zout. Maar ik geef er niet om. Ik laat me niet storen. Ik doe dit voor mij en omdat ik er dol op ben. Als iemand anders het niet begrijpt, omdat het niet de manier is waarop zij ervaren hoe het leven zou moeten zijn, dan ben ik daar niet echt bezorgd over. Ik doe het omdat ik er dol op ben, en de voordelen die ermee gepaard gaan zijn eindeloos. Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis.

Ja, ik Colin DeWaay, ben een natuurlijke bodybuilder en zou het niet anders willen.

Happy Lifting!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: