💪🥇Natuurlijke bodybuilding met JC: de sportschool is mijn broodrooster - Fitness Angela Salvagno en fitnessnieuws

Ripped To shreds: Shaka Smith Spaks met FitnessVolt.com

Het bericht van vandaag is geïnspireerd door een bericht dat ik dit weekend in de kerk heb ontvangen. Voordat je begint te tobben dat de volgende woorden een bijbelse en zelfingenomen tirade zullen zijn, kun je troost putten uit de wetenschap dat ik hoogstwaarschijnlijk de ware betekenis van de preek heb gemist, en in plaats daarvan een praktische toepassing gevonden hebben voor bodybuilding en fitness.

De boodschap, zoals beschreven aan de kinderen van de gemeente, was dat we moeten veranderen door naar de kerk te gaan; maar het moet meer zijn dan een interne verandering. De geassocieerde voorganger probeerde deze boodschap aan de kinderen uit te leggen door de volgende analogie te geven: Je kunt suiker toevoegen aan ongezoete ijsthee, maar er is geen merkbare of visuele verandering. In tegenstelling tot Kool Aid creëert het toevoegen van suikerachtig poeder aan water een geheel nieuw en opwindend product. De kinderen vonden dit natuurlijk moeilijk te volgen, maar een slim kind stak zijn hand op en zei iets verderop: "Laat me dit begrijpen. Wat je zegt is dat suiker naar thee niets nieuws maakt. Maar water en Kool Aid wel? Alsof je brood in een broodrooster stopt. Als het uitkomt, is het iets totaal anders. "

Ja, kleine jongen, ja. Je hebt het vastgespijkerd. Dat is toen het mij raakte. Ik ben een stuk brood en de sportschool is mijn broodrooster. Natuurlijk, wat ik had moeten denken is dat de kerk mijn broodrooster is en dat mijn tijd doorgebracht in de heilige muren me uiteindelijk zou transformeren in een fijne opstaande christen, maar toen dacht ik er nog een paar.

We aanbidden allemaal en tonen ons geloof op verschillende manieren. Ik ga eerlijk gezegd nooit naar de kerk. Ik was daar omdat mijn kinderen naar de zondagsschool gaan, wanneer mijn schoonmoeder iedere zondag naar de kerk gaat. Ik was er alleen maar omdat mijn kinderen zaten voor de gemeente. Neem van dat wat je mag. Hoe macho of "bro" het ook mag klinken, de sportschool is mijn kerk. Alle dwaasheden terzijde, hier doe ik al mijn denken, al mijn reflecties en al mijn zelfontdekking. Het is misschien niet versierd met glas-in-loodramen en beelden van heiligen, maar het is mijn heiligdom. De sportschool is waar ik naartoe ga om mijn geest te zuiveren, vrede te vinden en leiding te zoeken. Als een stuk brood in een broodrooster ga ik naar binnen en kom iets anders tevoorschijn.

De basis van deze analogie is eenvoudig. Ik ga naar binnen, ik breek mijn reet, ik zie resultaten. Voor elke dag dat ik naar de sportschool ga, laat ik een iets ander persoon achter – iets sterker, iets groter, iets meer geïnformeerd, en een strontbelasting hongeriger dan ik was voordat ik naar binnen ging. Geen twee trainingen zijn hetzelfde. Elk zal zijn eigen unieke bijdrage met zich meebrengen. De ene lift kan productiever zijn dan de andere, terwijl een andere een verwonding kan veroorzaken. Fysieke en mentale groei is een garantie voor de toegewijde.

Ik heb het al eerder gezegd, maar het is de moeite waard het te herhalen. De praktische toepassingen van bodybuilding in het dagelijkse leven zijn onmetelijk. Mijn resultaten zijn misschien niet typisch, maar bij bodybuilding heb ik discipline, karakter en integriteit gevonden en ontwikkeld. Op een gecompliceerder niveau ben ik de wereld waarin ik leef steeds meer gaan waarderen en respecteren. Ik heb mijn sterke punten gevonden en mijn zwakheden gerealiseerd.

Wanneer ik in de sportschool ben, is het alsof ik een open boek ben. Ik ben bereid om mezelf met anderen te delen en soms de meest intieme details te delen om vreemden te vervolmaken. Ik ben er niet om te poseren als iets dat ik niet ben. Ik ben er om mezelf te bieden voor alles wat ik ben, in de hoop dat ik ergens langs de weg iets beters zal worden. Als ik open ben, kan ik anderen verwelkomen en door anderen worden verwelkomd. Ik deel mijn gedachten, waarden en overtuigingen; en nee, ik heb het niet alleen over aspecten van bodybuilding.

Als een spons wil ik alles dat om me heen is opslorpen. In een sportschool zijn is een leerervaring. De gedachten, waarden en overtuigingen van de mensen om mij heen zijn erg belangrijk. Het helpt te sterken dat ik niet het alles-bij-alles ben. Er zijn allerlei soorten mensen in mijn sportschool en ik kan er veel van leren. Een van de jongens met wie ik heel vriendelijk ben geworden, heeft bijvoorbeeld een fascinerend levensverhaal. Van zakelijk succes tot ontberingen in het gezin, hij heeft intieme details met mij gedeeld die me niet alleen meer over hem vertellen, maar me ook helpen om dieper in de persoon te duiken die ik dacht dat ik was. Terwijl hij op een avond zachtjes klaagde over de stress van mijn leven, keek hij me aan en antwoordde: "Ik vind het niet leuk als mensen klagen. Het kan altijd nog veel erger zijn. "Hij bleef me vertellen dat vele jaren geleden zijn vrouw het leven schonk aan een tweeling. Eén stierf bij de geboorte en de andere werd doof en blind geboren. Zoals deze persoon het uitdrukte, zijn harde en stressvolle termen die veel mensen nooit volledig zullen ervaren.

Ik verliet die nacht een ander persoon. Hier was ik, een valide dertigjarige met vier geweldige en gezonde kinderen, en ik was gestresst en ontstemd over de vertraging die ze me veroorzaakten bij het verlaten van het huis om naar de sportschool te gaan. Wat een openende ervaring – en het gebeurde in een sportschool.

Er is nog iemand op de sportschool waar ik veel spreek. We delen verhalen, workout hints en tips, en ik geef hem een ​​hoop gratis supplementen. Bij twee gelegenheden nu is hij naar de sportschool gekomen in een slechte staat en heeft gemeld dat er onlangs een vriend was overleden. Ik ben niet bepaald de beste persoon om mee te praten in deze gevallen. Ik heb heel weinig ervaring met de dood en heb geen idee waar ik moet beginnen om iemand te troosten. Hoe dan ook, deze man deelde zijn verdriet met mij en een paar anderen in de sportschool, en we deden ons best om zijn geest te verlichten. Hoe boos hij ook was, hij kwam die nachten nog steeds naar de sportschool. Ik durf er zeker van te zijn dat zijn aanwezigheid meer was dan alleen maar "toewijding aan de levensstijl." Hij kwam praten, om rond te zijn vriendelijke, vertrouwde en zorgzame gezichten. Nogmaals, ik verliet die nachten als een ander persoon. Het is een ontnuchterende ervaring om herinnerd te worden aan de fragiliteit van het leven.

Veel kerken beschouwen de leden als een deel van de "kerkfamilie". Evenzo verwijzen fitnessliefhebbers over de hele wereld naar gelijkgestemde personen als leden van de "famillie fam." De famillie fam gaat verder dan het aantal bodybuilders, trainers en fitnessliefhebbers die je volgen op Twitter. Het is zoveel meer dan gevolgd worden door complete vreemden, waarvan 99% nooit een woord tegen je zal zeggen. In mijn ervaring is de online versie van de fam. Fam gewoon een getallenspel. De echt famillie fam zijn degenen die er niet alleen voor je zijn wanneer je een plek nodig hebt, maar ook wanneer je een schouder nodig hebt om op te leunen. Als ik me niet vergis, wat ik ervaar in de sportschool (en wat ik hoop te blijven ervaren) is wat velen verwachten te vinden binnen de onbevooroordeelde vriendelijke muren van een kerk.

Een kerk is wat je maar wilt. Net als bij onze fitnessinspanningen, kom je er alleen uit wat je erin stopt. Een sportschool is misschien niet het conventionele beeld van wat een kerk is, maar in de gekke en niet-overeenkomende wereld van vandaag, wat is dat? Ik kan naar een 'normale' kerk gaan en mezelf dwingen om een ​​uurtje te zitten in afwachting van de gratis koffie en donuts achteraf, of ik kan naar mijn sportschool gaan en echt contact maken met degenen die mijn passie delen en oprecht bezorgd zijn en respect hebben voor mij. Ik hoef geen liedjes uit een boek te zingen om mijn geloof en toewijding aan een deugdzaam leven te tonen.

Sommige mensen houden van hun plaatsen van aanbidding om formeel te zijn, anderen houden van vrijetijdskleding. Sommigen houden van traditionele hymnes terwijl anderen genieten van hedendaagse diensten. Ik, ik hou ervan mijn lichaam naar nieuwe grenzen te duwen waar ik aanbid. Ik hou van grommen en vloeken. Ik vind het niet erg als het luid is, maar ik geniet van de stilte. Ik zal luisteren naar alle vuilnis die ze door de luidsprekers pompen. Ik vind het niet erg als het warm en muf is, en ik zal zelfs de muffe geur van lichaamsgeur en kont verdragen. De sportschool heeft mij gemaakt tot wie ik vandaag ben, zowel binnen als buiten, en ik draag en toon trots mijn resultaten om te delen met de wereld.

Happy Lifting!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: