💪🥇Up en coming fitness model Killian Greenwood spreekt tot FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Vang jezelf een geweldige bron van eiwitten: vis!

Statistieken

Naam: Killian Greenwood
Hoogte: 5\’11
Gewicht: 180 pond
Leeftijd: 19
Stijl: Fitness model

Hoe ben je begonnen met bodybuilding?

Ik ging naar de Miami Pro Wereldkampioenschappen in april van dit jaar, waar ik als 2e eindigde in mijn categorie. Daarna besloot ik dat ik weer wilde meedoen en verder wilde gaan met het fitnessmodel / bodybuilding-leven. Voorafgaand aan het sporten heb ik al een tijdje gewichten getild. Ik was 14 denk ik toen ik voor het eerst begon.

Wat motiveert je, waar komt je motivatie vandaan?

Ik wil verbeteringen aanbrengen in mijn lichaamsbouw, mijn lichaam reageert erg op voeding en training, dus ik zie vaak verbeteringen. Het is zeer de moeite waard als ik hard traint en goed eet. Dus ik word vooral gemotiveerd op een persoonlijk niveau. Ik zie echter andere fitnessmodellen en bodybuilders en ik wil een superieur uiterlijk hebben.

Hoe voel je je in je eerste wedstrijd gaan?

Ik ben erg enthousiast over de WBFF European Championships. Het zal de eerste keer zijn dat de WBFF een show in het VK heeft gehouden. Het wordt in feite mijn tweede wedstrijd.

Welke trainingsroutine heeft het beste voor u gewerkt?

Hieronder staan ​​mijn huidige trainingssplitsingen. Ik zal een rep bereik van 8-12 herhalingen hebben, dit voorkomt dat ik minder herhalingen doe dan ik in staat ben.

Maandag: Terug
Dinsdag: Borst
Woensdag: Benen
Donderdag: Arms
Vrijdag: schouders
Zaterdag: Benen
Zondag: rust uit

Hoe ziet jouw typische dieet eruit?

Mijn dieet is redelijk schoon, maar na een fotoshoot of wedstrijd geniet ik enigszins van mijn eten. Mijn dieet bestaat voornamelijk uit gezonde voeding zoals kip, eieren en zilvervliesrijst … Als ik aan het lijnen ben, snij ik het brood volledig uit, ik vind het veel bloat en dus verlies ik de definitie in mijn middensectie. Hieronder staat een gemiddelde dag wanneer je schoon eet.

Ontbijt: Glutenvrije pap voor het ontbijt met manuka-honing, bosbessen, banaan, 10 eiwitten, 2 eidooiers, V12-proteïne-opname
Maaltijd 2: Biefstuk, bruine rijst en asperges
Lunch: kip, zoete aardappel, broccoli
Na de training: V12 proteïne shot
Avondeten: kalkoen, spinazie
Voor het slapengaan: kwark

Wat is tot nu toe je favoriete moment in fitness?

Onlangs een fotoshoot in Barbados. Het was een behoorlijk spectaculaire locatie.

Doe je bulk en maai of blijf je mager jaar rond?

Ik blijf het hele jaar door vrij mager, maar ik doe zoals ik al zei, geniet meer van mijn eten en ik doe niet zoveel cardio als ik ver weg ben van een wedstrijd of een fotoshoot.

Wat zijn je favoriete citaten?

Daag jezelf uit met iets dat je weet dat je nooit zou kunnen doen, en wat je zult vinden is dat je alles kunt overwinnen.

Leuke snelle vragen voor onze lezers

Favoriete kleur? Blauw
Lievelingseten? Kip kebab
Favoriete tv-show? gevolg
Favoriete band / artiest? Jay Z
Heb jij huisdieren? Ja, een kat genaamd Tino en een Engelse Bulldog genaamd Francis

Laatste woorden?

Het is de eerste stap die het moeilijkst is.

Hoe Killian te bereiken:

Twitter: @killian_killer
Facebook: //www.facebook.com/KillianGreenwood1
Instagram: @killian_killer

Bekijk de video: Militaire lessen: de. Militair in de post-Vietnam-tijd (1999)

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: