💪🥇 Rising Star Benjamin Cardel spreekt met FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nieuws

Yoga voor grotere en sterkere spieren?

HOE KREEG JE MET FITNESS / BODYBUILDING?

Goed. Sinds mijn twaalfde ben ik erg gefascineerd en nieuwsgierig naar de manier waarop het menselijk lichaam werkt. Ik bedoel, het is net een uitzonderlijke machine! De manier waarop het zichzelf kan genezen en hoe je het kunt laten groeien! Toen ik 15 was, begon ik met een vriend van mij in mijn plaatselijke sportschool.

De workouts waren niet echt serieus en na een maand besloot ik van sportschool te veranderen. Na een jaar werd ik zo toegewijd aan de strenge diëten en workouts, dat ik voelde dat ik bijna niet zonder kon! Voor elke dag kon ik mijn voortgang zien en zelf werd ik groter, waardoor ik nog meer gemotiveerd was om het ding te doen waar ik van hield! Ik begon fitnessmodellering op de leeftijd van 17 rond 6 maanden geleden.

Ik werk sinds mijn 4e als modemodel en ik heb er altijd van gehouden. Dus daarom zag ik de kans om het te combineren met fitness, omdat de modelbureaus ineens moeilijk te vinden waren vanwege mijn grootte in vergelijking met hoe de kleding zou moeten passen en zo.

WAT IS UW TYPISCHE TRAINING ZOALS DAT?

WAT IS UW TYPISCHE DIEET ALS?

Elke ochtend: 250 gram rauwe haver en 4 eieren.
Proteïneshake
Lunch: Salades met kip, kalkoen of tonijn en een laag vetgehalte dressings.
1 of 2 bananen en een handvol pinda's.
Diner: Salades en ofwel 250 gram beff kip of kalkoen voor eiwitten. Aardappelen of rijst voor koolhydraten.
Eiwitshake voor het slapen gaan.

WELKE SUPPLEMENTEN NEEMT U? WAT IS UW SUPPLEMENTATIE ZOALS?

Wei-eiwit 2-3 keer op de dag. Visolie 3 tabletten o'day en creatine 1 lepel op een dag in een maand, dan 2 maanden zonder creatine en weer terug.

OM HET EVEN WELK ADVIES VOOR BEGINNERS DIE IN GESCHIKTHEID KOMEN?

Duw jezelf niet te hard! Het lichaam heeft echt zijn rust nodig om te groeien en wanneer het niet gewend is aan gewichtheffen, is het belangrijk dat je het rustig aan doet en je lichaam niet te hard duwt, anders zul je gewoon spiermassa afbreken in plaats van het te verkrijgen. Denk aan heel veel slaap en probeer niet extreem zwaar te tillen, want dan kun je gewond raken.

HOE MAAK JE JE VOORTGANG VAST?

Ik verzamel eigenlijk foto's in tijd. Het is een geweldige manier om te zien waar je vandaan komt en het houdt je gemotiveerd!

HOE LANG GEVEN JULLIE IN DE GYMIJN TIJDENS EEN TYPISCHE TRAINING?

45 minuten voor elke spiergroep.

WIE IS DE MEEST INSPIRERENDE PERSOON VOOR JE GESCHIKT VOOR GESCHIKTHEID EN ALGEMEEN?

Rob Riches Mr. WBFF
Jeff Seid omdat hij dezelfde leeftijd heeft als ik en een hele goede vent!

WAT IS JOUW FAVORIETE OGENBLIK ZOVEILIG IN FITNESS?

Om trots op mezelf te zijn en wat ik heb gedaan!
Het is heel belangrijk om dat te zijn! Alles kan beter worden gedaan, maar soms is het heel belangrijk om te stoppen met denken: "Ik heb het gedaan!"

FUN QUICK QUESTIONS VOOR ONZE LEZERS

Favoriete kleur? Zwart
Favoriete eten? Kippebroodjes!
Favoriete televisie show? Uitvegen
Favoriete film? 21 Jump Street zorgde voor een gekke lach!
Favoriete band / artiest? In Flames and Pendulum.
Heb jij huisdieren? Nee

DEFINITIEVE WOORDEN?

Bedankt voor het interview!
Het was een eer voor mij om bij jullie te zijn!

HOE BEREIK IKJAMIN CARDEL

Je kunt Benjamin Cardel bereiken via e-mail of Facebook: Email, Facebook

Bekijk de video: Yoga oefeningen voor sterke heupspieren

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: